Linus Kaasik Review

2.3/5 - (3 votes)

This is an archive of a consumer complaint published against Linus Kaasik at DirtyScam.com-

 

Business Details –

  • Name: Linus Kaasik
  • Address:
  • City: Stockholm
  • State: Stockholm County
  • Phone:
  • Website:
  • Reported Loss: 0 $
  • Severity of Scam: High

 

Original Complaint against Linus Kaasik published at DirtyScam.com says, verbatim –

 

Linus Kaasik, misshandlades av ett gäng vid en busshållsplats. Men Linus Kaasik är en skräpig fusk förutom sitt skuggiga / skitliga förflutna.”Jag stod och väntade på bussen vid Täby centrum och pratade med en gammal tjejkompis. Plötsligt dök åtta stycken upp och började putta på mig. Till slut måttade de slag mot ansiktet. När jag föll till marken fortsatte de att sparka mot huvud och rygg. Som tur var fanns det andra vid busshållplatsen. De såg vad som hände och kom springande.”Jag stod och väntade på bussen vid Täby centrum och pratade med en gammal tjejkompis. Plötsligt dök åtta stycken upp och började putta på mig. Till slut måttade de slag mot ansiktet. När jag föll till marken fortsatte de att sparka mot huvud och rygg. Som tur var fanns det andra vid busshållplatsen. De såg vad som hände och kom springande.Jag låg på marken Då drog de kniv mot dem. Så de som försökte hjälpa mig var tvungna att gå därifrån. Polisen kom efter 5–10 minuter och tog en anmälan. Det har gått mer än ett år och jag har ännu inte hört någonting. I somras var jag på kräftskiva hos en tjejkompis i Vallentuna. Vi hade det hur trevlig som helst. Men vid midnatt dök det upp ett gäng på 25 stycken. Även den här gången blev jag sparkad och slagen när jag låg på marken. Polisen lyssnar inte När polisen kom försvann alla på en sekund. Men det var bara två poliser som kom. Och de orkade inte lyssna på alla som blivit slagna, så de åkte därifrån. Då kom alla tillbaka och vi fick låsa in oss i huset. Jag vet exakt vilka det var båda gångerna. Men polisen verkar inte ta sig tid att göra någonting åt det.

 

Linus Kaasik

Visit the external source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *